Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Καθυστέρηση σε έργο που αφορά και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Π.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
"Φιλόδημοι Πολίτες"

Ταχ. Δ/νση: 223 00 - Λεωνίδιο.
emailfilodimipolites@gmail.com
22/10/2019

Αίτηση:
Του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Μαρνέρη,
επικεφαλής της παράταξης «Φιλόδημοι Πολίτες».


Προς
Τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
κ. Παναγιώτη Νίκα
Πλατεία Εθν. Μακαρίου (221 00) Τρίπολη
(μέσω του email: grammateia@ppel.gov.gr).

Θέμα: Καθυστέρηση σε έργο που αφορά και τον ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.


Στην ηλεκτρονική πύλη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ» της 16ης/9ου/2019, διαβάζουμε επί λέξει και τα εξής:
#Ευρεία σύσκεψη με το σύνολο των στελεχών και των υπαλλήλων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε σήμερα Δευτέρα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, όπως αναφέρει επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Περιφερειάρχης κάλεσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες να συνδράμουν ώστε να ανατραπεί η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΕΠ της Περιφέρειας, όπως καταδεικνύουν πίνακες από τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα είναι διαθέσιμος και ανοιχτός σε επαφές μαζί τους ώστε να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα όσο το δυνατόν συντομότερα.
Επιπλέον, ο Π. Νίκας επαναβεβαίωσε ότι έχει δώσει άμεση εντολή στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας να σταματήσει την εκπόνηση μελετών για μικροέργα και να εστιάσει στο εξής σε μελέτες αποκλειστικά στα έργα πνοής που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση#.

Στο απόσπασμα από τον πίνακα, με τις παρατηρήσεις της ΕΥΔ, που συνοδεύει την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη, αναγράφονται και:


#«ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Καθυστέρηση διαγωνισμού (?) και ως εκ τούτου καθυστέρηση υπογραφής σύμβασης#.
Έχοντας υπόψη κ. Περιφερειάρχη ότι στο παραπάνω έργο συμπεριλαμβάνονται και εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου, σας ζητώ, μαζί με όλους τους πολίτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας πιστεύω, να δώσετε τις απαραίτητες εντολές για να ωριμάσει ο φάκελος δημοπράτησης του έργου - να γίνει η δημοπράτηση του & η συμβασιοποίηση του ώστε να πραγματοποιηθεί η εκτέλεση του.

Ο αιτών
Ιωάννης Μαρνέρης
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.