Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης «Ζεννές» (Τ.Κ Τυρού)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

"Φιλόδημοι Πολίτες"




Ταχ. Δ/νση: 223 00 - Λεωνίδιο.
Τηλέφωνο: 6979685948 (Ι. Μαρνέρης)
Email: filodimipolites@gmail.com

31/10/2019



Αίτηση:
Του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Μαρνέρη,
επικεφαλής της παράταξης «Φιλόδημοι Πολίτες».


Θέμα: Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης «Ζεννές» (Τ.Κ Τυρού).


Προς
Τον Πρόεδρο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
(μέσω του email: sliakas@notiakynouria.gov.gr).


Στην 18/23-09-2019 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε ως 13ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και η τροποποίηση του προοιμίου και των παραρτημάτων (ι & ιιι) της προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, για την υλοποίηση της πράξης (έργου) «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Δ.Ε Τυρού» και λήφθηκε η 158/2019 σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση του θέματος αυτού επεσήμανα ότι η υδρευτική γεώτρηση «Ζεννές» (Τ.Κ Τυρού), στην οποία βρέθηκε πόσιμο νερό, έχει ανορυχθεί σε διάμετρο διερευνητικής γεώτρησης.

Προκειμένου λοιπόν να εκτελεστούν οι εργασίες για την ενσωμάτωση της γεώτρησης «Ζεννές» στο έργο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Δ.Ε Τυρού» και επειδή για την συγκεκριμένη γεώτρηση υπάρχει άδεια χρήσης νερού, σας ζητώ να θέσετε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε με απόφαση του να εκπονηθούν οι σχετικές μελέτες για την κατασκευή του έργου «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης «Ζεννές» (Τ.Κ Τυρού), που είναι απαραίτητο, αφού δύναται να συνεισφέρει στην κάλυψη των υδρευτικών αναγκών της Δ.Ε Τυρού.


Ο αιτών

Ιωάννης Μαρνέρης

author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.